Следва

Double Trouble: Идентични близнаци

Всички носят: Романтичният топ

Be my Romeo...

Street Style преди 5 години

Романтичният топ е един от най-често срещаните елементи откъм стрийт стайл този сезон. Изработен предимно от полупрозрачни леки материи, той идва още с арсенал от женствени детайли като къдри, непрекален обем в раменете, облечени в плат копчета, както и завързване през средата отпред, позволяващо интересно стилизиране на дрехата, точно сезонът предполага.

Съгласувано с модните Instagram момичета, това са основните белези на по-добрия летен топ, а маниерът му на носене съвсем не бива задължаващ. Дълбокото деколте, което кройката налага, се балансира от нежните обеми, но и още по-нататъшното продължение на визията. Това се случва най-често, а и най-добре с помощта на прави джинси с висока талия, равни обувки или такива с невисок ток, както и още някой друг непретенциозен аксесоар от рода на плетена кошница.

Палитрата на топа също бива съобразена с необходимата за целта лежерност - бяло, охра и червено, които доста често, ако не и почти всеки път, се разглеждат през прочита на вечната френска естетика с помощта на някой друг ретро принт.

Тези, а и много други стайлинг идеи, взимаме назаем от кадрите долу>>>

More Street Style