Следва

Editor's choice: Шопинг кардиото на Габи

Double Trouble: Идентични близнаци

Identical Twins...

All fashion преди 5 години

Ровейки се из Net-a-Porter в търсене на перфектните жертви за седмичния ни Double Trouble, попадаме на нещо доста интересно. Identical twins - чехли вариант. Оказа се, че една от Редакторките ни е с абсолютно същия модел чехли какъвто намираме в сайта. Разликата: има-няма 800 лв.

Веднага започваме усилено изследване - и на чепиците пред нас, и на тези в сайта. Едно към едно са до последния милиметър. Включително и съвсем леката платформа, налична и при двата модела. Единствената разлика, която откриваме е върху масивната катарама - в модела в Net-a-Porter има брандинг на безбожно скъпите чехли: BOYY. Тези на нашата колежка са от българския бранд Fabianо и не плачат за подобно оповестяване, затова златният детайл е напълно изчистен и това ни допада доста повече.

Признаваме, че харесваме BOYY много - и обувките, и чантите, и всичко, но в тази ситуация има нещо, което не е както трябва. Не че ни се свидят парите, но разлика от 800 лева за чехли не е ли too much? Отговорете в анкетата долу >>>

 

 

Анкета

Кои бихте си взели?

More All fashion