Следва

Бебе #4? Бременна ли е Бионсе?

На хубав човек и тренч за 6 хиляди му отива

Another day, another outfit...

Celebrities преди 5 години

Нито британските кралски етърви, нито госпожа Първата дама на САЩ пестят от тоалети, особено ако са официални. Не сме чак такива експерти, но по всичко личи, че Мелания минава дори и Меган Маркъл по модни харчове - припомняме тук. Изцяло по понеделнишки госпожа Тръмп се появи с бледожълт тренч Gucci на стойност от скромните 3 700 долара или 6 180 български лева. Поводът е визитата на американското Първо семейство в Хелзикни малко преди онази неловка 90-минутна среща на Тръмп и Путин.

Мелания и Доналд са посрещнати от финландския президент и съпругата му, която е далеч по-скромно облечена от американката си гостенка. Общото в аутфитите на двете президентши е пеперуденият мотив, който е заложен като десен в роклата на финландската Първа дама, и е акцент в 6000-доларовата одежда на Мелания; също така пеперудените шарки са много подходящи за детски рождени дни и майчински сбирки. И въпреки кореспондиращите аутфити на двете Първи, тренчът на Мелания си остава център на вниманието - стилистите й може би умишлено избират тоалети, с които да разсейват публиката и зрителят, докато съпругът й Доналд нарушава етикета и протокола на всяка своя дипломатическа среща (като на тази с Кралицата>>>).

Стилът на Мелания ни харесва, не ни разбирайте погрешно, просто сумата ни се струва доста солена, но пък това е едно от предимствата на това да бъдеш жената до Тръмп - все пак има и предимства.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.