Следва

Спящата красавица

Усмивки от старите ленти: диорската Saddlebag

Поредна доза носталгия по 90-те...

Fashion преди 5 години

Носталгията по позабравените трендове от 90-те години не дава никакви индикации да намалява, а дори се усилва. Поредната доза усмивки от старите ленти получаваме с емблематичната чанта на френската къща Dior - The Dior Saddlebag, която в момента е по-голям хит, отколкото е била преди двадесет и няколко години. Едни от най-популярните Instagram лица са й връстнички, но пък това въобще не им пречи тотално да nail-ват съчетанията с нея (пример ви даваме с Дойна и Негин Мирсалеи>>>)

И докато за някои от топ тенденциите ни се налага да се борим със зъби и нокти само и само да вземем в ръце артикул, който не сме оценили своевременно, то с диорския Saddlebag нещата стоят по съвсем различен начин. Ситуацията ни е максимално улеснена, защото от къщата започват да препроизвеждат най-продаваните си и търсени продукти от архива.

Версията на главния креативен директор Мария Грация Кюри идва в няколко варианта: класически черен, лого десен, нюд вариант с ръчно изрисувани декорации и такъв с наслагване на флорални мотиви. Всяка от новите вариации идва със златна тока C или D (за Christian Dior).

Разликата между стария и "реновирания" нов модел идва от лекото разминава в самия размер на чантите - новата Saddlebag е с една идея по-голяма от предшественичката си.

Съвсем не ви съветваме да скачате на всеки от новите трендове, но специално този модел се доказва във времето и е съвсем вероятно да се завърне и след още 20 години, така че инвестицията си струва!

More Fashion