Следва

Очаквайте DIBLA DESIGN Awards 2018

Петъчна доза секс: Златко Далич

Ах, тези футболисти...

Love преди 5 години

Световното по футбол свърши, но ние още мислим за него. Не, не страдаме, че Хърватия падна, друга ни е драмата. Типично по женски, влюбени в един бивш футболист, понастоящем топ треньор. От хърватите, леко грозноват, по мъжки, но тоооооолкова секси, че не ни дава мира. Затаяваме дъх, минута мълчание - Златко Далич. Не, не, страстите ни по него не започнаха след на финала, не сме дребнави. Обичаме го от самото начало.

Роден на 26 октомври 1966 г., на 51 години, той е навярно един от най-секси мъжете на терена. Бивш футболист, играл като полузащитник, и настоящ старши-треньор на националния отбор на Хърватия. Кариерата му като футболист не е сред най-успешните и той спира да играе през 2000-та година. Не напуска тима на Вартекс обаче, а замета поста на помощник-треньор. Пет години по-късно застава начело на тима и още през първия си сезон извежда Вартекс до финала за Купата на Хърватия. През годините преминава като треньора на няколко отбора включително и в Саудитска Арабия. През 2017 година заема Анте Чачич на поста на национален селекционер на хърватския национален тим. Няма смисъл да изтъкваме очевидното, защото той се справя повече от добре, а ние не откъснахме очи от него през цялото Световно. 

Макар да знаем, че е на семейни начала със съпругата си със звучно име Даворка Пропадало, ние в Редакцията сме 6 жени с къде, къде по-симпатични имена, готови да му се поднесем на тепсия. А вие, ако не споделяте или не разбирате нашия ентусиазъм, хвърлете едно око на галерията горе и после пак ще си говорим... >>>

More Love