Следва

Уличният стил на звездите: Или - или?

Fashion location: Vogue Vision

Fashion location е там, където се чувстваш секси...

All fashion преди 5 години

Искаш да си Т-О-Ч-Н-О там, защото е хот спот, има същите като твоите вибрации, чака те с емоция, находка и букет от ароматите на живота. ТАМ ти си повече ТИ.

Салоните "Vogue Vision - Митко Дамов" са go-to изборът за бюти преживяване на всички ценители на удоволствието в най-малките му и разточителни детайли. Създадени от страстен почитател на естетиката и красотата и ориентирани към себеподобни със същите високи стандарти, бюти спотовете, разположени на иконични за града локации, се грижат вече години наред за изпипания до съвършенство външен вид на своите гости. 4-те салона в София, както и един в Пловдив, се разполагат на следните адреси: Пловдив - ул. Леонардо Да Винчи 14; София - пл. Славейков 1В, хотел Хилтън, парк хотел Макси, както и особено любимата ни академия на ул. 6-ти Септември 55А, където се спираме днес.

Заради честите ни колаборации с невероятния екип на Митко Дамов, познаваме мястото и отличителните му особености отлично, а и се чувстваме напълно като у дома си. Посрещат ни с чаша горещо кафе и се захващаме за работа, която обаче бихме оприличили по-скоро на приятна среща с приятели.

Съобразено с изключително минималистичния, но и същевременно самодостатъчен елегантен интериорен дизайн на салона, избираме и трите визии, които показваме днес. Общият тон е луксозен френски шик, намиращ своето поле за изява в ахроматичната черно-бяла палитра, разполагаща се в микс от polka dot мотиви и райета. Изчистеният стайлинг пък комплиментираме с безупречна бюти визия от свободно пуснати коси с впечатляващ мокър ефект, както и класически макиаж, който обаче остава задълго запечатан в съзнанието ни. Ярките червени устни и прецизна очна линия са решение, което работи съвършено и към което не се изморяваме да се завръщаме.

И докато професионалистите зад изградилия се през годините бранд, се грижат за търсения от нас безупречен ефект с продуктите на La Biosthetique, ние разглеждаме много добрата селекция от coffee table books, сред които и колекционерските "The Paris I Love" и "Dalida: une garde-robe de la ville a la scene".

Продуктите на La Biosthetique Paris покриват и най-високите стандартни за грижа и красота и представляват своеобразен акцент в красивото пространство на Vogue Vision. Във философията на френските бюти познавачи е заложена концепцията за сливане в едно на живот, красота, биология и естетика. Градивната дейност на бранда, стартирал като малък семеен бизнес се уповава на съвременни научни постижения и изобилие от естествени съставки, осигуряващи грижа от най-висок клас.

Междувременно запечатваме няколко красиви кадъра, които с удоволствие показваме тук и заменяме еспресото с чаша шампанско. Завързваме небрежно тюрбан в косите, обличаме мини рокля с пера и изведнъж рандеву-то, стартирало като сутрешно кафе, се превръща в разточителен следобед с още истории за разказване...

Припомняме ти и другите ни любими модни локации тук.

Шал като тюрбан Max&Co 140 лв.
Чанта Max&Co 310 лв.
Чехли Marella 480 лв.
Рокля-риза Marella 570 лв.
Сако Marella 550 лв.
Панталони Marella 370 лв.
Обици архив на стилиста
Обувки Marc Cain от 690 лв. на 483 лв.
Рокля iBlues


Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим и коса: Vogue Vision
Модел: Калина/ Ivet Fashion MA

More All fashion