Очаквайте DIBLA DESIGN Awards 2018

Очаквайте DIBLA DESIGN Awards 2018

Ранна регистрация за националното съревнование за интериорен дизайн до 31 юли 2018-та...
 

За трета поредна година националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще проведе най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш – съревнованието Dibla Design Awards. Официалната церемония по връчването на наградите за интериорен дизайн ще се състои на 21 ноември 2018 г. в най-елитната и високотехнологична зала за събития в страната – Sofia Event Center. Безпрецедентното по мащаб и авротитетност съревнование ще предложи достойна сцена на българските дизайнери, на която те да демонстрират талант и професионализъм и да извоюват престижни отличия и награди.

DDA е национален формат, насочен към всички, които създават интериорни проекти. Всеки може да изпрати номинация за себе си или за проект/проектант, на който симпатизира чрез регистрационната форма на сайта www.dibla-awards.com, допускат се номинации в повече от една категория и с повече от един проект в категория.


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

Rанна регистрация до 31 юли 2018 | стандартна регистрация до 30 септември 2018 | късна регистрация до 10 октомври 2018.

Wъзползвайте се от ранната регистрация с по-ниска такса за участие | дизайнери, участвали в Dibla Design Awards 2017, кандидатстват при преференциални цени за целия период.

Dibla Design Awards е най-престижната трибуна в страната за изява на професионалистите в бранша, даваща възможност на всеки автор на интериорен проект да бъде забелязан, отличен и признат. Форматът има за цел да демонстрира нивото на предлаганата услуга у нас и да затвърди авторитета на специалистите, да им осигури по-широка популярност и представителност. Отличените проекти от всички категории ще бъдат включени в Годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2018“.

Партньори на събитието Dibla Design Awards са едни от най-успешните и доказали се на пазара фирми, неуморно подкрепящи всички инициативи на платформата „Дибла“ и грижещи се за облика и осведомеността на дизайнерската гилдия. Всички участници в тазгодишното съревнование ще имат възможност да демонстрират таланта си пред най-отбрана аудитория от потенциални инвеститори, клиенти и представители на най-популярните медии у нас. Организаторите „Дибла“ са поверили решаващата дума за присъждането на наградите на специално подбрано международно жури, съставено от български и чуждестранни специалисти и експерти, признати в световен мащаб.

СТАНИ ПАРТНЬОР В ДДА

Повече подробности за кампанията и условията за участие в отделните категории са публикувани на сайта на кампанията, www.dibla-awards.com.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.