Седмичен ХОРОСКОП - 23.07 - 29.07

Astro преди 5 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тези седем дни Близнаците трябва да положат по-голямо усилие, за да постигнат баланс в живота си. Това е свързано с постигането на хармония със себе си, но това зависи и от всички външни фактори, които ви влияят – хора, ситуации, независещи от вас обстоятелства. Трябва да осъзнаете кое можете да промените и кое трябва да приемете. Губите твърде много време в тревоги за неща, които вече са се превърнали във факт и няма как да поправите. Докато сте заети с нещо подобно, изпускате важни възможности, красиви моменти и усмивки. Погледът ви трябва да е съсредоточен върху настоящето и насочен към бъдещето. Не забравяйте това.

В началото на седмицата поемете инициативата. Вие сте динамични и енергични в първите дни от периода, така че се възползвайте от това.
От сряда до петък скоростта не е толкова от значение, колкото качеството на това, което правите. Трябва да се научите да бъдете гъвкави, да обръщате внимание на важните неща, но и да забравяте ненужните дреболии, които ви костват много нерви.
През уикенда целият свят е на ваша страна. Изпълнете някоя своя прищявка.
 

Хороскоп

Още от Astro