Седмичен ХОРОСКОП - 23.07 - 29.07

Astro преди 5 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Пред тези седем дни представителките на зодия Скорпион ще бъдат изненадани от събития, свързани със семейството им. Там ще имате много поводи за радост и усмивки. Насладете им се.
Ако имате някакви притеснения за тази седмица, те вероятно ще бъдат свързани с определени документи, които очаквате. Постарайте се всичко по тези въпроси да бъде изрядно. Междувременно бъдете търпеливи. Качествено свършената работа изисква повече време.
Седмицата ще бъде важен период за вашето професионално израстване. Сега имате шанс да се докажете, както и да грабнете невероятни възможности.

В началото на седмицата сте изпълнени с енергия. Поемете инициатива, недейте да бездействате. Това ще ви накара да се чувствате живи и ще ви зареди с още повече енергия.
От сряда до петък трябва да бъдете гъвкави. Това ще се дължи на необходимостта от балансиране между личния и професионалния ви живот.
През уикенда сте изкушени да поемете риск, но по-добре погледнете надолу, преди да скочите. Само така ще знаете дали ви стиска истински.
 

Хороскоп

Още от Astro