Седмичен ХОРОСКОП - 23.07 - 29.07

Astro преди 5 години

Венера навлиза в знака на Девата, образувайки аспекта на секстила с Юпитер в Скорпион (22 юли – 29 юли). Това подсилва въпросите за любовта, насочвайки съзнанието ни тъкмо в тази посока. Сега ни интересува само това, което обогатява дейността ни. Това повлиява в любовта, но и в останалите ни отношения.
Отваряме очите си за областите, в които виждаме просперитет. Готови сме за следваща стъпка на всяко едно ниво в живота ни.

Междувременно Венера в Дева се противопоставя на Нептун в Риби (24 юли – 2 август). Това подпомага целеустремеността ни, като ни кара да се борим с установени социални стереотипи, които предполагат, че трябва да правим едно, а не друго. Всъщност, това, което трябва да правим, не трябва да е по-различно от дейностите, които най-много обичаме, влекат ни и ни се отдават. Хората, целият социум, имат определени очаквания, но не живеем, за да оправдаваме нечии очаквания, нали?
На 27 юли ни очаква Пълнолуние във Водолей. Това съживява нашите сетива и необходимостта от яснота и определение. Това ще доведе до интересни събития, които ще се получават в резултат от кореспондирането на различните хора, тъй като всички ние сме винаги Аз с другите и си взаимодействаме. Ставаме по идеалистични, щедри или, напротив – извън контрол. Идеализмът ще се прояви при всеки индивидуално, така че е възможно самите ние да не бъдем разбрани, но и да ни бъде трудно да проявим разбиране.

Пълнолунието във Водолей ще бъде придружено от второто лунно затъмнение за този месец. Затъмненията винаги означават важни повратни точки в нашия живот, а събитията и думите ни да бъдат решаващи и окончателни за определени аспекти. Това важи с особена сила в деня на самото затъмнение (нощта на 27 срещу 28 юли). Тази категоричност може да бъде фатална, така че трябва да избягваме да навлизаме в ситуации, за които смятаме, че после ще съжаляваме.
 

Хороскоп

Още от Astro