Следва

От 10 до 40 лева: Колело късите, които да си купите, пък после ще умувате дали да носите

Trend report: Някой кара ко-ле-ло!

Някой кара колело...

All fashion преди 5 години

Шортите за колоездене от миналата година насам могат да се похвалят със завидно присъствие на модната сцена - първоначално заради немалкото опити на Ким Кардашиян-Уест да ги интерпретира в гардероба си, и след това благодарение на дизайнерите, които ги приобщават в колекциите си за Пролет/Лято 2018-та.

Nina Ricci, Dion Lee и Off-White са само част от брандовете, които показват своите интерпретации по темата, а модните инфлуенсъри, за щастие, вече прегръщат стайлинг идеята с отворени обятия. Немалко добри примери могат да се забележат по улиците на модните столици, подбираме няколко тук, но и също така елементът може да се похвали и с присъствие по време на седмицата висша мода в Париж, където стрийт стайл сцената винаги е на безупречно ниво.

Преживяхме успешно първоначалното смущение, което изпитвахме от вида на шортите и вече спокойно можем да кажем, че те са не просто любопитен елемент, изглеждащ фантастично с високи обувки и оувърсайзд блейзър, но и също така ги определяме като естествено продължение на athleisure тенденцията отпреди няколко сезона...


 

More All fashion