Canon Challenge: Да готвиш за момиче за първи път

Canon Challenge: Да готвиш за момиче за първи път

Let’s face it - секси е момче да ти сготви, осoooбено на специална вечеря - за двама, и за повече...

НО, странен (или не чак толкова) факт е, че едва 8% от мъжете го правят (за bulgarian guys говорим). Момчета, think about it!Ние обаче не се оплакваме - повече от късметлийки сме, защото сме в компанията не на едно, а на две много симпатични млади момчета, които днес, повлияни от лятната кампания на Canon -#mynextfirst, ще направят първата крачка към нещо ново и ще създадaт незабравим спомен!
А по точно: ще готвят! И то не за себе си само, а за своите момичета. Момичета, които ще запазят в тайна, но пък след оттеглянето ни от "местопрестъплението" поканиха с удоволствие и гордост на вечеря.Двамата са:

Георги, 18, розова фланелка, дълги пръсти, рошава коса, определено подчертан ентусиазъм за нови преживявания и емоции,
кандидат-студент, иначе възпитаник на 134-то СОУ или еврейското училище в София, специалност Цифрови технологии и дизайн, модел на Ивет фешън, собственик на куче - черен лабрадор, излючителен любител на италианската храна.
 
Вальо, 18, сив суичър, фантастично русо, деликатна мълчаливост, работи на две места, отскоро живее в тоталната независимост на сам-съм-други-няма,
дългогодишен спортист - гребец, също модел, без особени претенции в областта на храната, но с особени изисквания към нежната компания, когато споделяш залъка си с нея.


/Всеки момент и стъпка от вкусното предизвикателство е запечатан супер лесно с компактния Canon EOS M100 благодарение на сензорния и подвижен екран./

Изваждаме ги от ежедневния им летен хабитат - #chilliniskillin добавяме #mynextfirst и ги предизвикваме да направят нещо за първи път, с нас и Canon.

Въоръжени с рецепта (Георги: ”Първата, която се появи в Google”), двете ни ухилени лица се насочват с бодри стъпки към магазина.Ще се готви... лазаня!

Лутане напред, лутане назад, и продуктите са набавени.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.