„Седмицата на акулите“ се завръща по Discovery Channel

„Седмицата на акулите“ се завръща по Discovery Channel

„Седмицата на акулите“ ще включва както на любими и познати предавания, така и на абсолютно нови научни открития...

Седмицата на акулите се гмурка още по-надълбоко от преди след като най-продължителното и очаквано лятно събитие се завръща за своята тридесета годишнина на 23-и юли. След три десетилетия и стотици предавания „Седмицата на акулите“ 2018 празнува това голямо събитие с нови истории за акули, които отвеждат зрителите до неизследвани места и им дават широка представа за мистериозния свят на акулите.

30-тата годишнина на „Седмицата на акулите“ носи рядък достъп до някои от най-екзотичните места в света. За ПЕРКрасното отпразнуване в допълнение към екипа ни от известни експерти се присъединяват и спортистите Шакил О'Нийл, Ронда Руси, Аарон Роджърс, Роб Гронковски, Линдзи Вон, Марк Кубан, Барбара Коркоран, Кевин О'Лиъри, Деймънд Джон и Беър Грилс.

Тази година Discovery работи с повече от двадесет от най-уважаваните морски биолози и научни институти в света, които чрез новаторска технология за изследване ни дават убедителна представа за някои от най-уникалните видове акули в света. От използването на усъвършенстваната технология Shark Cam за изследване на живота на акулите чук до търсене на гигантски акули в кубинските води, които преди са били ограничени за външни лица. „Седмицата на акулите“ 2018 представя съвсем нови истории за акулите, които отново ще отведат зрителите до места, до които камерите никога преди не са успявали да достигнат.

Акцентите от „Седмицата на акулите“ 2018 включват:

„Шарк танк“ срещу „Седмицата на акулите“
За първи път „Седмицата на акулите“ обединява два от най-динамичните предавания по телевизията в директен сблъсък на акули, за да създаде „Шарк танк“ срещу „Седмицата на акулите“.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.