Следва

Summer braids: 9 различни прочита на вечните плитки

Поверително от плажа: Как да не изглеждаме като призрак на пясъка?

Краят на юли е вече тук и сме сигурни, че всички сте посетили плажа поне по веднъж...

Beauty News преди 5 години

Дори и за уикенд да е - морето си е море и презарежда повече от всичко, дори да е само за два дни. Тук обаче вмъкваме едно голямо НО, концетрирано над хората с изключително бяла кожа, на които идеята им за тен е мръсно бяло или екрю. Ние в Редакцията си имаме и от двата вида - и богопомазани, родени с перфектен тен, който на плажа се умножава по 10 и такива, които са с толкова светла кожа, че се сливат с белите стени в офиса. За тази статия се обединяваме хората от втория вид, за да споделим с вас нашите съвети “Как да не изглеждаме като призрак на плажа?” и да, знаем, че звучи нереално, но се оказва мисията възможна...

1. Гланц в светло розово или цвят праскова
Признаваме, че прасковеното е ужасен избор за рокля, например, но за устните на плажа върши страхотна работа. Нелепо ще е да отидем с цялостен грим да се печем, но малко цвят на устните е напълно достатъчен и уместен, за да не се сливаме с пясъка.

2. Големи слънчеви очила
Сега нямаме предвид с размер на “мухата цеце”, които ви покриват цялото, но лице, но по-масивен модел, който отива на формата ви, би бил напълно удачен избор.



3. Монохромни цветове
Тук нямаме логично и пълно обяснение защо, само знаем, че действа от личен опит. Доверете ни се на сляпо и давайте смело с монохром към плажа.



4. Шал, парео или дантела
Винаги носете нещо, с което да се покриете. Било то дантелена рокля, копринен шал или блуза от шифон. Хем ще ви предпазва от ярките слънчеви лъчи, хем ще имате нещо върху себе си, ако не се чувствате комфортно в бялата си кожа.



5. Подходящ бански
Човек се чувства и изглежда добре, когато излъчва самоувереност, затова не пренебрегвайте плажния си стил. Отдетеле необходимото време за избор на перфектния бански. Подходящите цветове са червено, черно, жълто и много светло зелено. Не забравяйте да използвате слънчева защита и да поддържате кожата си хидратирана.



7. Хадрaтиращ крем с фактор
Дори и да използвате защита с фактор 50, не мислете, че това е достатъчно. Към нея добавете и хидратиращ лосион с фактор, а защо не и бронзант.

8. Голяма шапка
Точно като онези на Jacquemus, в които сме влюбени. Може и да не друга марка, и един размер по-малка, но нека я има. Хем е готин аксесоар, хем ще ви предпазва от топлинен удар, например.



9. Бижута
Тук има две големи НО-та. 1. Нагряването на метала не е опция за жигосване, така че отделете специално внимание на подбора на плажни бижута. 2. Не е готино да имате разлика на гривна - мръсно бял с тен с прозрачно бяла лента - мне, не става. Внимавайте как се печете!



10. Аксесоари за коса
Макар косата ни на плажа през 90% от времето да прилича на кошница, аксесоарите за коса са винаги добра идря - и за цвят, и за детайл. Лента, обемен ластик или тюрбан са някои от идеите, които можете да иползвате.


10 на брой. Кратки, точни и ясни. Разбира се, не откриваме топлата вода с тях и са прости като математиката в първи клас, но действат безотказно. Наслаждавайте се плажа и на бялата си кожа с чаша Мохито в ръка. И ви дреме на шапката...

More Beauty News