Поверително от плажа: Как да не изглеждаме като призрак на пясъка?

Поверително от плажа: Как да не изглеждаме като призрак на пясъка?

Краят на юли е вече тук и сме сигурни, че всички сте посетили плажа поне по веднъж...

Дори и за уикенд да е - морето си е море и презарежда повече от всичко, дори да е само за два дни. Тук обаче вмъкваме едно голямо НО, концетрирано над хората с изключително бяла кожа, на които идеята им за тен е мръсно бяло или екрю. Ние в Редакцията си имаме и от двата вида - и богопомазани, родени с перфектен тен, който на плажа се умножава по 10 и такива, които са с толкова светла кожа, че се сливат с белите стени в офиса. За тази статия се обединяваме хората от втория вид, за да споделим с вас нашите съвети “Как да не изглеждаме като призрак на плажа?” и да, знаем, че звучи нереално, но се оказва мисията възможна...

1. Гланц в светло розово или цвят праскова
Признаваме, че прасковеното е ужасен избор за рокля, например, но за устните на плажа върши страхотна работа. Нелепо ще е да отидем с цялостен грим да се печем, но малко цвят на устните е напълно достатъчен и уместен, за да не се сливаме с пясъка.

2. Големи слънчеви очила
Сега нямаме предвид с размер на “мухата цеце”, които ви покриват цялото, но лице, но по-масивен модел, който отива на формата ви, би бил напълно удачен избор.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.