Irma is here!

Irma is here!

Cozy, Comfortable and Sexy!

Вече предположихте, че няма да говорим за катастрофалния ураган Ирма, но за какво обаче?

Irma is here и буквално облада съзнанието и душите ни, не само с модели и дизайни, а и с ултра провокативни яки фотосесии.

Променящ тотално пейзажа в "горното чекмедже", новоизлюпеният руски лейбъл отритва дантелата и производните й, и прегръща причудливото усещане за 80-те години.

Моделите са издърпани високо над бедрата, сутиените с тънки или по-дебели презрамки, за всеки по вкуса, а стилът тотално спортен, удобен и най-вече: много ненатрапчиво женствен.

Палитрата на Irma e basic, точно това я прави толкова желана: черно, бяло, страстно червено, приглушено маслинено зелено, бежово. Цените са направо ниски, особено за такъв стандарт: от 25 до 55 долара! Размерите - от XS до XL, за всяка по нещо, защото брандът изповядва напълно body-positive култура.

Линията взе първата си глътка въздух в началото на тази година в Москва. Плод на любовта между притежателка на concept-store и продъкшън мениджърка - и двете върло решени да останат анонимни. Едната винаги в търсене на готиното, онова точно на ръба, а другата дарена с онези curvy форми на изкусителните жени от ерата на Средновековието. Дизайните им - вдъхновени от ретро линиите на бельото от 90-те години, намерено във винтидж малки магазинчета или битаци навсякъде по света.


Името е IRMA, ужасно нетипично за западния пазар, но мацките го смятат за силно, такова отразяващо напълно духа на самия лейбъл.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.