Следва

Защо Burberry унищожи продукти за 28 милиона паунда?

Irma is here!

Cozy, Comfortable and Sexy!

All fashion преди 5 години

Вече предположихте, че няма да говорим за катастрофалния ураган Ирма, но за какво обаче?

Irma is here и буквално облада съзнанието и душите ни, не само с модели и дизайни, а и с ултра провокативни яки фотосесии.

Променящ тотално пейзажа в "горното чекмедже", новоизлюпеният руски лейбъл отритва дантелата и производните й, и прегръща причудливото усещане за 80-те години.

Моделите са издърпани високо над бедрата, сутиените с тънки или по-дебели презрамки, за всеки по вкуса, а стилът тотално спортен, удобен и най-вече: много ненатрапчиво женствен.

Палитрата на Irma e basic, точно това я прави толкова желана: черно, бяло, страстно червено, приглушено маслинено зелено, бежово. Цените са направо ниски, особено за такъв стандарт: от 25 до 55 долара! Размерите - от XS до XL, за всяка по нещо, защото брандът изповядва напълно body-positive култура.

Линията взе първата си глътка въздух в началото на тази година в Москва. Плод на любовта между притежателка на concept-store и продъкшън мениджърка - и двете върло решени да останат анонимни. Едната винаги в търсене на готиното, онова точно на ръба, а другата дарена с онези curvy форми на изкусителните жени от ерата на Средновековието. Дизайните им - вдъхновени от ретро линиите на бельото от 90-те години, намерено във винтидж малки магазинчета или битаци навсякъде по света.


Името е IRMA, ужасно нетипично за западния пазар, но мацките го смятат за силно, такова отразяващо напълно духа на самия лейбъл. Неповторимото отношение и отличителният подпис се виждат още в lookbook-a на марката, който показва модните елементи върху телата на местните стриптизьорки с различни форми и размери. Решението да се използват тези жените вместо модели идва пък от друг стереотип, който дуото иска да наруши: "Искахме да покажем, че в крайна сметка стриптизьорка е вдъхновяваща професионална танцьорка", споделят те.

 

A post shared by IRMA Lingerie (@irma.is.here) on

Стилът на новата марка бельо е абсолютно аут от масовата концепция що се отнася до долни дрехи, особено тази в Русия. "В магазините тук може да намериш всичко: от дантелите на фаталната жена до бонбонено женствени гащички и сутиени, но не и нещо, което удобно, минималистично и женствено по хубавия, а не клиширан, начин", казват още създателките на Irma. 

 

A post shared by IRMA Lingerie (@irma.is.here) on

Елегантно, бейсик и много истинско. Ирма е тук! В сърцата ни, а съвсем скоро и по телата ни, защото всяко момиче се нуждае от простичките неща, в които се крие цялата магия на света! 


P.S.: We can't help, but think of нашите момичета от 05 Studio, които, подобно на руските братушки, ни подаряват втора кожа с бельото, което правят!

 

A post shared by IRMA Lingerie (@irma.is.here) on

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.