Следва

Защо Burberry унищожи продукти за 28 милиона паунда?

Irma is here!

Cozy, Comfortable and Sexy!

All fashion преди 5 години

Вече предположихте, че няма да говорим за катастрофалния ураган Ирма, но за какво обаче?

Irma is here и буквално облада съзнанието и душите ни, не само с модели и дизайни, а и с ултра провокативни яки фотосесии.

Променящ тотално пейзажа в "горното чекмедже", новоизлюпеният руски лейбъл отритва дантелата и производните й, и прегръща причудливото усещане за 80-те години.

Моделите са издърпани високо над бедрата, сутиените с тънки или по-дебели презрамки, за всеки по вкуса, а стилът тотално спортен, удобен и най-вече: много ненатрапчиво женствен.

Палитрата на Irma e basic, точно това я прави толкова желана: черно, бяло, страстно червено, приглушено маслинено зелено, бежово. Цените са направо ниски, особено за такъв стандарт: от 25 до 55 долара! Размерите - от XS до XL, за всяка по нещо, защото брандът изповядва напълно body-positive култура.

Линията взе първата си глътка въздух в началото на тази година в Москва. Плод на любовта между притежателка на concept-store и продъкшън мениджърка - и двете върло решени да останат анонимни. Едната винаги в търсене на готиното, онова точно на ръба, а другата дарена с онези curvy форми на изкусителните жени от ерата на Средновековието. Дизайните им - вдъхновени от ретро линиите на бельото от 90-те години, намерено във винтидж малки магазинчета или битаци навсякъде по света.


Името е IRMA, ужасно нетипично за западния пазар, но мацките го смятат за силно, такова отразяващо напълно духа на самия лейбъл. Неповторимото отношение и отличителният подпис се виждат още в lookbook-a на марката, който показва модните елементи върху телата на местните стриптизьорки с различни форми и размери. Решението да се използват тези жените вместо модели идва пък от друг стереотип, който дуото иска да наруши: "Искахме да покажем, че в крайна сметка стриптизьорка е вдъхновяваща професионална танцьорка", споделят те.

 

A post shared by IRMA Lingerie (@irma.is.here) on

Стилът на новата марка бельо е абсолютно аут от масовата концепция що се отнася до долни дрехи, особено тази в Русия. "В магазините тук може да намериш всичко: от дантелите на фаталната жена до бонбонено женствени гащички и сутиени, но не и нещо, което удобно, минималистично и женствено по хубавия, а не клиширан, начин", казват още създателките на Irma. 

 

A post shared by IRMA Lingerie (@irma.is.here) on

Елегантно, бейсик и много истинско. Ирма е тук! В сърцата ни, а съвсем скоро и по телата ни, защото всяко момиче се нуждае от простичките неща, в които се крие цялата магия на света! 


P.S.: We can't help, but think of нашите момичета от 05 Studio, които, подобно на руските братушки, ни подаряват втора кожа с бельото, което правят!

 

A post shared by IRMA Lingerie (@irma.is.here) on

More All fashion