Следва

Me & Mini Me: Какво си носим във фитнеса

Beauty starter: Августовски утрини с TriCollagen

Take a sip of FOREVER

Beauty News преди 5 години

Аз съм от онези хора, за които можете да погледнете в червената книга, защото сме изчезващ вид, които сутрин се будят в добро настроение и с енергия. Мдам, не са митове и легенди, наистина съществуваме, просто сме рядкост. Цялата процедура по разсънването ми трае около три минути и полoвина, колкото да си измия зъбите, лицето и да спра да залитам. Оттам нататък всичко е лесно.

Фен съм на здравословното хранене и се старая да се храня максимално правилно, затова и закуската е задължителна. Обикновено се състои от чай - без захар, с мляко, яйца и нещо сладко за финал. Разбира се, не пропускам и сутрешната ми доза TriCollagen, която приемам 14 дни подред, 2-3 пъти в годината. Благодарение на нея знам, че косата, кожата и ноктите ми ще са винаги на моя страна.

Паркирам се на по средата хола, защото е най-светло, сядам на пода, килимът е толкова мек, че забравям за дивана и отделям 10 минути на списания за разсънване. Сита и доволна разчиствам всичко и преминавам към стъпка 2.

Не знам дали на снимките си личи, но съм по-бяла и от полярна мечка. Не че се оплаквам, напротив, харесва ми, нo си има и своите кусури. Макар да нямам проблеми с кожата, благодарение на TriCollagen, не мога да се разделя с призрачния оттенък, който нося със себе си вече 23 години. Кофти тръпка. По тази причина винаги имам и известен слой грим по лицето. Нанасям доза фон дьо тен, пудра, подчертавам веждите и малко спирала за финал. Имам естествено дълги мигли (да, фукам се).

Стъпка 3: Сита, доволна, гримирана и с нужния колаген в организма се пренасям към гардероба. Старая се да съм измислила аутфита си от предната вечер, но обикновено се получава искам, ама нямам желание, и изборът остава за сутринта. Това само по себе си гарантира абсолютно напълно сигурна истерия пред гардероба. #socute. 

След няколко проби, 2-3 сълзи и подбирането на подходяща чанта, в която да набутам всичко необходимо за през деня, съм напълно готова да покоря пътя към офиса - пътешествие от 4 км, на което тръгвам пеш. Все пак имам кой да се грижи за мен през целия път - TriCollagen, не само заради колагена и хиалуронова киселина, но и заради съдържанието на малина, червена боровинка, асаи, годжи бери и много други.

С останалото няма да ви замимавам, то е секретно и остава само в кухнята на View Sofia. Това е от мен и моята сутрeшна рутина за началото на август месец, с TriCollagen


TriCollagen можете да закупите в аптеки Ремедиум и на www.fenoq.bg

 

More Beauty News