Следва

Да или Не: Щерките на Хайди по токчета?

#throwbacktuesday: Преди Instagram да завземе плажа

#instagram #instadaily #instagood

All About Life преди 5 години

Instagram е любимият ни порок, а стане ли лято, фийдът ни мигновено се превръща в каталог за ваканционни дестинации посредством снимките на "приятелите ни" в социалната мрежа. Схемата общо взето е следната: отиваш на почивка за седмица, а после качаваш снимки в продължение на поне два-три месеца, придружени с хаштаговете както следва - #tb #throwback #throwbacktuesday #throwbackthursday #fb #flashback #flashbackfriday. Тази пристрастеност идва една идея в повече на Редакцията ни, затова решаваме да се върнем във времето (задължително с #-ове), когато плажът беше истинско забавление, няколко пласта слънцезащитен крем с поне 50SPF не бяха достатъчни, варената царевица на кочан беше плажният специалитет и разтичащият се сметанов, шоколадов или смесен сладолед от онези бучащи машини беше най-голямото вълшебство на света.

Вземаме видяното през обективите на четирима утвърдени фотографи - Джо Сабо, Слим Аарънс, Масимо Витали и Мартен Пар, защото плажът си имаше пясък, лодки и вода доста преди Instagram.


(тези двете са си наши - не сме професионални фотографи, ама ни се получава)

На фотографиите в галерията горе>>> плажът НЕ Е хаштаг, airbrush-ът за по-дълги крачета НЕ Е задължителен, а забавлението НЕ Е мираж. Makeup free сме, лейдис! Влизайте във водата...
 

More All About Life