Следва

Underwater love: Водоустойчивата очна линия

Me & Mini Me: Какво си носим във фитнеса

You know them and you love them...

Face преди 5 години

Me and mini me или, иначе казано, тенденцията модните блогъри да обличат сладките си деца, малки техни копия, по идентичен на своя начин, е едно от най-очарователните неща, за които се сещаме в бизнеса.

Така го правят и звездите: Бионсе и Блу Айви, Кейти Хоумс и Сури Круз, Ким и Норт Уест. Малко+голямо е визуална стратегия, която работи безотказно и много приятно емоционално, същото се отнася и за бюти продуктите.



Практична и много симпатична концепция, въплатена прекрасно за разхубавяващи нужди от козметичния гигант Sephora.

С техните сладки до безобразие мини продукти имаме най-добрите си летни съюзници. Sephora има богата селекция от идентични близнаци на едни от най-добрите си и продавани в цял свят продукти, неизменна част и от нашето ежедневие. Основни съюзници за по-добър макиаж, ритуали за лице и тяло плюс сръчни аксесоари, които, съвсем без да преувеличаваме, улесняват живота.

Малките сладури са безпогрешно изпитани и безумно удобни, друго си е да имаме и мини екземпляр от любимата марка винаги под ръка. Наместени почти незабележимо в дамската чанта, плажния несесер, клъча за парти и сака за фитнес, те са просто нашите летни бюти бонбони.

Вижте какво използваме ние, когато ходим на фитнес, защото спортната тема задава тона на днешния бюти епизод.

На път за пилатес залата набавяме всичко необходимо за красивото си и динамично ежедневие, като под светлината на прожектора попадат:

Вендуза за антицелулитен масаж Pac Man - лимитираната серия от розови, червени или сини вендузи позволява да се грижим за доброто кръвообращение и съответно да сведем щетите от неприятния целулит до минимум. Използваме така: нанасяме обилно олио за тяло по зоните за третиране (бедра, дупе и корем) и масажираме с плавни въртеливи движения отдолу нагоре.

Почистващи и ексфолиращи кърпички за лице: в удобен размер за път по 10 в пакетче, кърпичките идват с две приложения - с грапавата страна ексфолираме кожата от запушени пори и други замърсявания, а с гладката премахваме грима. В резултат кожата сияе, а допълнително изплакване не е необходимо.

Травъл контейнер за парфюм Sephora Atomizer Travalo: позволява ни да носим любимия аромат винаги с нас, а системата му за прехвърляне на парфюм е патентована и гарантира бърза и сигурна употреба.

Ексфолиант за тяло Frank Body: сладкият веган скраб на захарна основа ексфолира в дълбочина и хидратира кожата до съвършенство. А благодарение на удобната му опаковка, се глезим дори и по време на бързия душ във фитнеса.

Червило Sephora Lip Stories: кремообразните текстури в наситени летни тонове предразполагат разказването на дълги летни истории. Освежаваме визията след разпускащата тренировка и се оставяме в магията му за по-нататъшното продължение...

Дегримьор Sephora: специално предназначена за деликатната кожа около очите и устните, нежната двуфазна формула изтрива всяка следа от грим и освежава тена.

С една разходка до Sephora в Paradise Center или The Mall се сдобиваме с тези, а и още много други мъници, които тестваме и комбинираме смело в различни сетове. Не ги пропускайте и вие! 

YOU KNOW THEM, YOU LOVE THEM, SO

DON'T FORGET TO

ADD THEM

More Face