Следва

Вкусни рецепти от Яна а.к.а. salted.figs: Пухкави американски бананови палачинки

Да или Не: Щерките на Хайди по токчета?

Too cool for school?!?!?

Celebrities преди 5 години

Всичко започна когато голямата беше на 10, а малката едва на 4 години.

Повече от очевидно е, че дъщерите на Хайди Клум - Лени и Лу, категорично искат да вървят по стъпките на мама в модната индустрията.


Още от преди 4 години двете момиченца започнаха да носят токчета, а ето че и до днес не ги свалят от крачетата си. Сега - съвсем леко разбираемо, все пак Лени вече е на 14 години, но въпреки това все така подлежащо на критика.


"Хората, особено в Германия, редовно много се ядосват да видят момичетата ми на токчета. Все пак те са дами искат да се направят на красиви, когато излизаме на ресторант, а аз съм на мнение, че нищо лошо няма да се случи, ако походят 20 метра до заведението обути с малките си токчета. Докато децата ми да добре, чувстват се добре и се справят прекрасно с училището и живота - то те могат да носят всичко, което искат", отговаря на критиките мама Хайди.



От една страна я разбираме, от друга - ни идва прекалено да видим 14-годишната Лени на високи обувки като нашите... Събираме мнения в анкетата долу>>>




Анкета

Да или Не за мини токчетата на невръстните дъщери на Хайди?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 8 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 5 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.