Следва

Започва лятно кино в парка!

John Acquaviva, Stefano Noferini и Leon гостуват на CACAO BEACH CLUB този уикенд

След редица успешни събития CACAO BEACH CLUB ще изпрати юли с две вълнуващи партита в един уикенд....

Music преди 5 години

Разнообразната лятна програма продължава с John Acquaviva и Diass на 27 юни (петък), последвани от италианците Stefano Noferini и Leon на 28 юли. В събота, за доброто настроение ще допринесат и българските гости Gabriel Del и Stephan Gee.


 John Acquaviva

На 27 юли, клубът посреща John Acquaviva – артистът, чието увлечение по електронната музика му носи почти четири десетилетна кариера с отлични постижения. Неговата лична техника и добрите търговски умения го водят до ползотворното му участие в Final Scratch и Beatport. Той е основоположник и активен член на двете компании и абсолютен пионер в еволюция на електронната музика. На технологично ниво, никой до момента не е допринесъл до такава степен за развитието на диджейските изпълнения в сравнение с него. Той спомага за ключовото привключване от „analogue“ към „digital“ и от винили към плеъри и лаптопи, което изцяло променя този жанр музика. Един от първите хора, който споделя визията му е именно Richie Hawtin с когото основават два лейбъла - Plus 8 Recordings и Definitive Records. Доказвайки се до ден днешен, John Acquaviva продължава да държи многобройни титли като винилов колекционер, собственик на лейбъл, филмов продуцент и утвърден изпълнител.

Следващата вечер, на 28 юли гост на клуба ще бъде талантливия Stefano Noferini. Той е един от лауреатите на световната хаус сцена. Ключов фактор за развитието на италианеца са иновативните му звуци, заедно с разнообразните жанрове, които включва в музиката си. Свидетелство за това са многобройните му награди от Beatport, включително “Нов артист на годината“ (2010г.) и „Артист на годината“ (2011г.), както и задминаването на по-комерсиални звезди като Beyonce, Lady Gaga и Shakira с #1 хит в престижната класация на Billboard - Hot Dance. Stefano Noferini не спира да пълни клубове от ранга на Ministry of Sound, Space Miami, Cocoon Frankfurt и Euphoria.

Заедно с него на 28 юли ще видим и Leon, който след пробива си през 2009г. е едно от най-сериозните имена, познато на хаус музиката. Той открива вдъхновение в звука на артисти като Danny Tenaglia, Todd Terry и Laurent Garnier, след което започва да практикува зад пултовете в Италия, доказвайки уменията си. 10 години по-късно Leon може да бъде видян в световни клубове като Arma 17 (Москва), Monza (Франкфурт) и Cocorico (Италия).

Билети за 27 и 28 юли може да намерите в мрежата на Eventim.bg на цена от 15 лв.

Повече информация за програмата на CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg

More from View Sofia

More Music