Следва

Ваканцията на известните: Бионсе, Джей Зи & яхата им за 180 милиона

Wedding Vibes: Карли Клос каза "Да"

Красавицата става част от семейство Тръмп...

Celebrities преди 5 години

...или почти. 25-годишната красавица официално обяви, че е приела предложението за брак на любимия си Джошуа Къшнер.

"Обичам те толкова много, че не мога да го опиша с думи. Джошуа, ти си най-добрият ми приятел и душата ми. Не мога да чакам да живеем заедно завинаги. "Да", още един милион пъти", написа Клос под умилителна снимка на двойката. 

 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Близки до ангела на Victoria's Secret и Къшнер издават, че той е направил предложението преди няколко седмици по време на романтичен уикенд в Ню Йорк.

"И двамата са ужасно щастливи и дори вече започнаха още по-упорито да планират съвместното си бъдеще", казва приятел на влюбените гълъбчета. 

 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

25-годишната Карли и 33-годишният Джошуа са заедно от около шест години, като и двамата категорично не парадират с отношенията си.

Любопитното е, че с годежа си Клос става част от първото семейство на САЩ - Тръмп, тъй като братът на Джошуа, Джаред е съпруг на Иванка Тръмп, а също така и първи съветник на президента Доналд Тръмп.
More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.