Георги Господинов пристига в Бургас за Международния филмов фестивал Бургас

Георги Господинов пристига в Бургас за Международния филмов фестивал Бургас

По покана на Международен филмов фестивал Бургас, Георги Господинов ще представи в града последната си книга „Всичките наши тела“ сборник със свръхкратки разкази и ще присъства на премиерата на филма 8'19'' в Бургас...

Срещата с Георги Господинов ще се състои на 26 юли 2018 г., четвъртък от 19 ч. в конферентна зала „АХЕЛО“ в Гранд Хотел и Спа Приморец. Събитието се организира в партньорство с Регионална библиотека „П. К. Яворов“- Бургас и с любезното домакинство на Гранд Хотел и СПА Приморец.
Вход свободен.

На 27 юли 2018 г., петък от 21 ч. на лятна сцена „Охлюва“ ще бъде прожекцията на 8'19'', филм-омнибус - 6 истории по разкази на Георги Господинов . Филмът е реализиран от 6 различни екипа на режисьорите Петър Вълчанов, Кристина Грозева, Теодор Ушев, Надежда Косева, Любомир Младенов, Владимир Люцканов. Специално за закриването на фестивала Георги Господинов, Тони Бачурова и Владимир Люцканов.

По покана на фестивала специалните гости са Анна Горанова, Александра Цветкова и международните гости Пипо Медзапеса (Италия), Педро Дуарте (Португалия), Вано Бурдули (Грузия), Павел Кита (Австрия), Мехмед Тигли (Турция).

Входът за всички прожекции е свободен.
Повече информация за програмата на фестивала ще намерите тук.

Думи за книгата „Всичките наши тела“
„Тук, където концентрацията е най-важна, нещата са доведени до изключително майсторство...“

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.