Следва

Canon Challenge: Да „караш“ скейт за първи път

Ваканцията на известните: Бионсе, Джей Зи & яхата им за 180 милиона

Italian vibes...

Celebrities преди 5 години

На Капри си е най-добре, а още по-добре е, когато събираш слънчеви целувки на яхта за 180 милиона долара. Е, да ги ожалиш Бионсе и Джей Зи, които в момента се наслаждават на семейната си ваканция из Италия.




Певицата и рапърът, чието богатство се определя на близо 350 милиона долара, глезят трите си деца на луксозно мини корабче, което принадлежи на милиардера Шахид Кхан и наемът му за седмица възлиза на 1.4 милиона долара.










На "скромната" си яхта Бионсе и Джей Зи се наслаждават освен на джакузи, както се вижда от кадрите, и на личен кино салон, фитнес, бюти студио и все такива подобни ултра луксозни неща, от които имаш нужда докато плаваш из бреговете на Капри.






Излишно е да споменаваме, че близнаците Руми и Сър ще израснат в същия разкош, в който по-голямата им сестра Блу Айви разви разглезеното си дива поведение.







Ще отбележим само, че банският на кралица Би е с лейбъл Camilla и струва скромните 266 паунда a.k.a. 585 лева.








More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.