Следва

Always & Forever: Веждите на всички времена

Me & Mini Me: На парти съм!

You know them and you love them...

Face преди 5 години

Дадохме старт на поредицата Me and mini me, където под светлините на прожектора попада не кой да е, а най-очарователните, но и още изпитано добри мини бюти продукти от селекцията на особено любимата Sephora.

Малко+голямо залага в концепцията си преразглеждането в мини опаковки на основни и много добри продукти, познати в цял свят - в това число, разбира се, основите за добър макиаж, разточителните ритуали за тяло, както и симпатичните джаджи, създадени да улеснят ежедневието.

Идентични близнаци на тези така известни и дяволски добре работещи формули, малките ни съюзници, идват с основна цел да са с нас от сутрин до вечер, на път или просто удобно настанени в дамската чанта, докато тичаме по задачи. Всеобхватната гама бюти тайни подканва да ги разпределим по сетове и теми - първият ни епизод бе на фитнес тема, а днес стягаме необходимото за една запомняща се парти вечер.



След високия ток и секси чантичката, идва ред и на мини бонбоните, които предано да ни придружат до малките часове на нощта:

Тоник Pixi Glow - вълшебният тоник стои в основата на равномерния тен и кожата без несъвършенства, благодарение на съдържащата се в него гликолова киселина.



Хидратиращ крем Belif aqua bomb - с невероятно лека гел-крем текстура ободрява кожата, формулата на корейския бранд интензивно хидратира, което е водещо не само за добрия вид на кожата, но и за съвършения грим. Освен като крем, ползваме и като основа за грим.



Beauty blender - който не е наясно, това е най-доброто средство за нанасяне на фон дьо тен, създавано някога. Следва бързо отскачане до Sephora.

Лак за нокти Sephora - с наситен сочен тон на фуксия и покритие, осигуряващо безупречен блясък до пет дни, лакът за нокти се нарежда гордо сред отряда парти отговорници.

 



Спирала Bad Gal Bang на Benefit  - дължина и обем с едно движение и в малка опаковка. Не излизаме без нея!

Серум за обем Too Faced Lip Injection - под формата на безцветен гланц, формулата на Too Faced осигурява забележителен обем, доближаващ се визуално до ефекта на филърите за устни.

 

Бронзър Benefit Hoola - целунатата от слънцето кожа е водеща и за доброто самочувствие, и за перфектния финиш. Слагаме иконичната за бранда пудра в чантичката и не забравяме да нанесем на стратегическите места - скулите, по нослето и основата на челото.

 

Освен тези малки съкровища, обектите на Sephora в Paradise Center и The Mall крият още много други забележителни бюти придобивки, които да комбинираме спрямо индивидуалния си вкус и нужди.

YOU KNOW THEM, YOU LOVE THEM, SO

DON'T FORGET TO

ADD THEM

More Face