Седмичен ХОРОСКОП - 30.07 - 05.08

Astro преди 5 години

Последната четвърт Луна се намира в знака на Телеца. Това влияние фокусира общото настроение върху създаването на чувство за ред. Това е и причината много от нас да наблегнат на финансовата си стабилност, на разрешаването на проблемите си, както и на постигането на комфорт – както в дома, така и на работното място.
Този аспект на Луната ни повлиява и естетически. Сега искаме нещата около нас да са красиви, вдъхновяващи и мотивиращи. Всичко мрачно, еднообразно и скучно ни отвращава и кара да го отхвърляме.

Луната в Телец благоприятства действието и порицава застоя. Това е подходящо време за вземането на практични решения, за превръщането на идеи в реалност, както и в промяна на перспективите и атмосферата.
Сега е възможно да направим някои жертви, но с цел да постигнем свобода от нещо. Това е и основният ни стремеж – да сме свободни и удовлетворени от това, че нищо не очертава строги граници върху възможностите ни.
Важното за периода е да инвестираме мъдро, без да се привързваме към вещи, изискващи твърде много поддръжка и грижа.

В края на юли и началото на август Меркурий започва своето ретроградно движение. То ще продължи до 18-ти август, като през тази седмица ще ни напомня за допуснати грешки в миналото, както и за пропиляване на време и шансове. Това води до определени равносметки и смяна на светогледната нагласа, което е по-скоро позитивно влияние, тъй като сега със зорко око наблюдаваме новите възможности, а може и да имаме втори шанс за старите.
 

Хороскоп

Още от Astro