Следва

Дантела в златно

Calvin Klein & Уили Вандерпер: Мода & Извънземни

Better safe than sorry...

All fashion преди 5 години

Креативният директор на Calvin Klein- Раф Симънс, изпитва огромни адмирации към творчеството на белгийския фотограф Вандерпер и опитва да лансира изкуството му във всеки един удобен момент. Професионалната им “връзка” датира още от времето на Раф в Dior, а откакто се присъедини към Calvin Klein през 2016-та, Симънс се доверява на белгиеца и му поверява всяка една заснета кампания.

Като всеки артист и Вандерпер има своите недоразбрани проекти и начинания, но между творчеството му и това на Раф се получава някаква особено приятна симбиоза, която в случая е направо извънземна. Моделите Ерин О’Конър, Джулия Мобис, Фрея Бека Ериксен, Лулу Тени и Лия Кебеде се “приземяват” пред обектива на Уили Вандерпер, облечени head to toe в Calvin Klein Есен/Зима 2018-та. За “извънземното” нашествие е избран отдалечен, почти пустинен терен в Юта и единственото липсващо на сета наистина е космически кораб.

Кампанията получава много добри отзиви сред привържениците на Раф, а дори и сред нас като неособено големи любители на фитуристичните елементи. Чакаме и вашето мнение за поредната съвместна кампания на Calvin Klein и Вандерпер, след като разгледате сюрреалистичните кадри.

More All fashion