Следва

Ева Херцигова & Модният подиум: 26 години в 19 кадъра

Крадем визии: Кожената Area на Кортни К.

45 minutes to get all dressed up and we won’t even make it to the club...

All fashion преди 5 години

Ние крадем визиите на Кортни тук и тук, и тук, а краде ли тя от сестра си Ким, или пък не? Така изглежда - поне за летния й стайлинг.

През уикенда най-голямата от сестрите Кардашиян, която към момента се доверява на стилиста Дани Мишел, демонстрира перфектните си форми в кожена tube рокля на Area в бордо и strappy сандали. Мигновено се влюбихме в кожената визия, подчертана от завидния тен на риалити звездата (отчасти, защото сме луди по американския бранд, отчасти, защото сме луди и по стайлинга на Кортни). Този очертаващ модел е типичен за стила на по-малката сестра на Кортни, Ким, която напоследък залага на далеч по-спортни аутфити, а на по-голямата Кардашиян й стои също толкова страхотно.

Tube роклите са напът да се превърнат в тоталния go-to тренд на лятото - все пак подчертаният силует е много по-секси от slip роклите, които не спираме да носим вече няколко сезона. Нещо повече, провокативният минимализъм на този модел поражда спомени за края на 90-те и в частност ерата на Том Форд в Gucci. Подобна рокля дори е носена от Наоми Кембъл на пролетно шоу през 97-ма. Вики Бекъм по време на Spice Girls фазата й също носи емблематичната the little black Gucci dress, а що се отнася до Корт - бордото й стои убийствено и ние сме all for it!

 

More All fashion