Следва

Trend Report: Logomania all over

Ева Херцигова & Модният подиум: 26 години в 19 кадъра

Walk, walk, Fashion, baby...

All fashion преди 5 години

Instagram е странно място и затова ни харесва: ту намираме адски готини стрийтстайл кадри на fashionable старчета, ту се вдъхновяваме от самите себе си. Днес пък черпим вдъхновение от най-новото си инста откритие @unforgettable_runway посветено на историята на модния подиум, както и самото име подсказва. Имаме на разположение някои от най-емблематичните визии на Chanel, Yves Saint Laurent, Alaïa, Versace, а освен целият заслепителен ретро блясък, впечатление няма как да не ни направят и Супермоделите в целия смисъл на думата. Синди, Клаудия, Наоми, Кейт, Кристи и Ева - ето това си е вдъхновение!

Слагаме нещата на кантар и с неособено удовлетворение откриваме, че напоследък не сме им обръщали дължимото внимание. Затова веднага поправяме грешката, започвайки с Ева Херцигова.

Вече издигнала се до ранга на Супермодел през 90-те, същинският бум на Херцигова идва през 1994-та с кампания на Wonderbra, считана за една от най-емблематичните реклами EVER и в която Ева е главно действащо лице.

Разровихме се и открихме: любовната история на Ева & Модния подиум. В галерията горе >>> вижте 19-те най-иконични появи на германката на котешката пътечка.

 

More All fashion