Следва

Всички носят: Dior Saddle Bag

Trend Report: Logomania all over

Gucci, Gucci

All fashion преди 5 години

Отдавна измина времето, когато логата на големите брандове, настанали се по дрехите и аксесоарите, се смятаха за крещящи, ненужни или чисто и просто като проява на лош вкус. Напротив, от две години насам, ако не и повече, логата се наслаждават новото си амплоа, а именно константа в сезонните тенденции. Още повече, сега те идват в изобилие от интерпретации от почти всички големи модни къщи, които можем да изброим, а ярките цветове и преувеличаването в размера на шрифта са повече от задължителни.

Изразяващи философията и естетиката на бранда, който носят, логата продават скъпите стоки забележително добре, а като пример за това идват моделите на Balenciaga, Gucci, Versace и Fendi. Последните от изброените несъмнено попадат под светлините на прожекторите не само заради страхотните дизайни, които раждат, но и още заради големия си брой почитатели от страна на модните инфлуенсъри. Двойното F, изрисувано в черно и кафяво, прави силно впечатление на улицата, където стрийт стайл елитът не закъснява в своите стайлинг интерпретации - под формата на чанти, палта и дори мини поли, F влиянието е неоспоримо.

Подбираме добри примери за щедрата употреба на лога сред по-модния стрийт стайл, а като акценти отбелязваме освен Fendi, но и още Gucci, Louis Vuitton и Dior >>

More All fashion