Следва

Поверително от кухнята: 6 съвета от коафьора на Меган Маркъл

Me & Mini Me: На плажа съм!

You know them and you love them...

Face преди 5 години

Продължаваме със серията Me & Mini Me, която стартирахме през изминалата седмица! 

Заедно със Sephora и серията mini продукти, които да вземем с нас навсякъде, по всяко време бяхме на фитнес и на парти & we did it great! 

Днешната ни дестинация е плажът. Посещавамe го всеки уикенд (по възможност!). Макар да е само за два дни, успяваме да си набавим необходимата доза слънце и тен, за да се чувстваме повече от добре през седмицата в офиса. А какво взимаме с нас напълно задължително?



Вижте! 

Invisibobble POWER: Комплект ластици за коса, които променят цвета си под слънчевите лъчи. Не искаме да имаме разлика от собсвената ни коса, нали?

Eyeko : Yoga mascara: Водоустойчива спирала, перфектна за плажа. Обещава очарователен поглед.

Sephora Collection: Mini cleansing wipes: Освен че премахват грима, са перфектната доза ексфолиант, необходима на плажа. Подходящи за всеки тип кожа.

Sephora Collection: Nail polish color hit: Случвало ли се е да ви доскучае на плажа? А хрумвало ли ви е, че можете да си оправите маникюра през това време? С този мини лак, ще сте сигурни, че ръцете ви винаги ще изглеждат перфектно.



Sephora Lip Stories: Let your lips tell tonight’s story:
Ясно е, че тежък грим не е подходящ за плажа, но деликатно червило, което да добавите към спиралата, винаги е добра идея.

Lanolips: 101 ointment multi balm coconutter: А ако червилото не е вашето нещо за плажа, то подходящият гланц, също е опция. Този е изцяло натурален със съдържание на Витамин Е, кокосово масло и кокосово мляко.


Мини Парфюм: Jimmy Choo: Не ни трябва специален повод, за да ухаем на парфюм и винаги навсякъде го носим със себе си и за да не ни тежи допълнително, тази 10-мл. опаковка е напълно достатъчна.

Освен тези малки съкровища, обектите на Sephora в Paradise Center и The Mall крият още много други забележителни бюти придобивки, които да комбинираме спрямо индивидуалния си вкус и нужди.

YOU KNOW THEM, YOU LOVE THEM, SO

DON'T FORGET TO

ADD THEM

 

 

More Face