Следва

HOLA, Сантяго!

4-месеца след раздялата: Алесандра се гушка с италианец

La dolce vita...

Celebrities преди 5 години

В продължение на близо 13 години бразилския модел Алесандра Амброзио бе ангажирана с Джейми Мазур, от когото има и две деца. Двойката така и не се обвръза с брак, но през пролетта на тази година официално обявиха, че се разделят.

Очевидно на 37-годишната красавица не й е отнело много време за да намери нова романтична тръпка и според клюките вече има нов мъж в живота си.


Оказва се, че уикендът на Алесандра в Атлантик Сити е бил особено горещ: "Тя и голяма компания се забавляваха доста сериозно във VIP салона на Ocean Resort & Casino", издават свидетели, които са видели Алесандра и сексапилен италианец да се държат за ръце и целуват страстно.


За момента красавецът, който е завладял сърцето на Амброзио е неизвестен, а и самата тя не подсказва за промените в личния си живот, но пък не спира да радва фенове си със съблазнителни снимки по бикини в социалната мрежа.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 10 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.