Следва

HOLA, Сантяго!

4-месеца след раздялата: Алесандра се гушка с италианец

La dolce vita...

Celebrities преди 5 години

В продължение на близо 13 години бразилския модел Алесандра Амброзио бе ангажирана с Джейми Мазур, от когото има и две деца. Двойката така и не се обвръза с брак, но през пролетта на тази година официално обявиха, че се разделят.

Очевидно на 37-годишната красавица не й е отнело много време за да намери нова романтична тръпка и според клюките вече има нов мъж в живота си.


Оказва се, че уикендът на Алесандра в Атлантик Сити е бил особено горещ: "Тя и голяма компания се забавляваха доста сериозно във VIP салона на Ocean Resort & Casino", издават свидетели, които са видели Алесандра и сексапилен италианец да се държат за ръце и целуват страстно.


За момента красавецът, който е завладял сърцето на Амброзио е неизвестен, а и самата тя не подсказва за промените в личния си живот, но пък не спира да радва фенове си със съблазнителни снимки по бикини в социалната мрежа.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.