Следва

New in: Givenchy феерия

Me & Mini Me: В офиса съм!

You know them and you love them...

Face преди 5 години

Me & Mini Me тече с пълна сила - запознаваме ви вече втора седмица поред със страхотната концепция на бюти гиганта Sephora, където на фокус попадат едни от най-добрите им и популярни продукти, преразгледани обаче в сладки мини опаковки, удобни както за път, така и за лесна грижа в ежедневието.



Селектирано и незаменимо по тема макиаж, но и още грижа за кожата на лицето и тялото, както и симпатични джаджи за разкрасяване, мини продуктите на Sephora ни обгрижват по най-добрия възможен начин. Мини опаковките на любимите ни продукти ни позволяват да не правим компромис с грижата, независимо в кое време на денонощието се намираме и къде.

Затова и се заемаме с особено забавната задача да наредим продуктите по сетове, в зависимост от конкретните нужди. Така се случи с фитнеса, партито иплажа, а днес темата на разговор е офисът, където място намира следния бюти отряд:

Почистващи кърпички за грим Sephora Collection - в удобен мини размер и разкошен аромат на кокос, малките помощници непременно намират място на бюрото ни.



Матиращи листчета Merci Handy - мини сетът включва 50 на брой листчета, пуф за залепяне на листчетата, както и малко удобно огледало.

Крем Egyptian Magic - универсалният крем идва на помощ при почти всяка една критична ситуация, затова и не се разделяме с него.



Лак за нокти Sephora Collection
- издръжливото до пет дни покритие и нежният люляков тон ни карат отново и отново да се влюбваме в него.

Червило Sephora Collection - избираме го отново в лилавата гама, но този път наситен в оттенък на вино, за да получим едновременно контраст и забележителна хармония между тоновете на ноктите и устните.

Околоочен крем Tony Moly - в удобна опаковка под формата на стик, както и страшно сладък панда дизайн, формулата на крема мигновено спомага за дренажа на подпухналите очи, като едновременно с това хидратира и освежава деликатната зона.



Фиксатор за грим Make Up For Ever - след нанасяне на макиажа, деликатно напръскваме лицето с незаменимия фикс-спрей. Така си гарантираме непокътнат на бюти визията вид през целия ден.



Плануваме следващата си разходка до обектите на Sephora в Paradise Center и The Mall, където освен тези, намираме и още други мини бюти продукти, които да изпробваме, но и още да комбинираме по свой личен вкус>>



YOU KNOW THEM, YOU LOVE THEM, SO

DON'T FORGET TO

ADD THEM
 

More Face