Следва

Усмивки от старите ленти: Черно-бели кадри на звездите от миналия век

HOLA, Сантяго!

Say Hi!

Celebrities преди 5 години

На 19-ти юни 43-годишната Ева Лонгория и 50-годишният й съпруг - Хосе Бастон, се сдобиха със сина си Сантяго Енрике.


Ето, че почти месец по-късно малкият господин направи дебюта си в печатните медии. Мама Ева и бебе Санти красят корицата на американското издание на списанието Hola!


В последния брой на списанието има не само нежни снимки на новороденото бебе, но и интервю с актрисата, в което тя описва как животът й се променил след раждането.

Лонгория също така разказва за това как децата от първия брак на Хосе - Наталия, Мариана и Хосе, са реагирали на новината, че си имат по-малко братче и как цялото семейство заедно е избирало име за новороденото.


Всъщност, Ева показа първородния си наследник часове след раждането му, като сподели снимки в социалните мрежи, но тогава личицето на мъника бе скрито в прегръдките на мама.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.