Следва

Take me there NOW: 7 нестандартни дестинации за лято 2018

H + M = Монограмата на Хари и Меган

Преплетени в едно...

Celebrities преди 5 години

Със сигурност за създаването на общия им монограм, принц Хари и Меган Маркъл са помислили много преди сватбата, но ето че едва сега той бе официално представен на обществеността.

На семейната емблема на херцога и херцогинята на Съсекс са свързани първите две букви от имената съпрузите - латинските H и M, а отгоре ги краси корона с два кръста, четири хералдически лилии и две листа от ягоди.


Символът е изключително романтичен и докосващ, а синият цвят на монограма не е избран случайно - любимият цвят на майката на Хари, принцеса Даяна.

Семейната емблема на кралската двойка е почти идентична с личния монограм на Меган, в същия цвят и шрифт, и украсена от същата корона. Както мнозина вярват, самата Маркъл е участвала в дизайна, тъй като преди да приключи с актьорската си кариера, тя сериозно се интересува от калиграфията и дори работи като калиграф на свободна практика.


Между другото, малко след брака й с принц Хари, красивата брюнетка се сдоби и с личен герб, който отразява калифорнийския произход на Меган. В него са изобразени златни макове, калифорнийски цветя и две златни ленти, които се промъкват през син щит и символизират слънчевата светлина в Тихия океан.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.