Следва

Бременна ли е 48-годишната Наоми Kембъл?

Mamma & Me: К + К в обща фотосесия

За първи път...
 

Celebrities преди 5 години

Катрин Зита-Джоунс и дъщеря й Карис са героините на септемврийския брой на списание Town & Country.


Двете красавици позират заедно дори за снимка на корицата, а ние сме повече от единодушни, че 15-годишната представителка на династията на известната актьорска двойка Джоунс и Дъглас вече изглежда като копие на звездната си майка.


Въпреки това, в интервюто Карис споделя, че определено й тежи да расте под строгото внимание на медиите, а и освен това децата в училище редовно я тормозят и дискриминират заради известността на родителите й.

"Притесняват ме и заглавията във жълтите вестнити и фактът, че медиите редовно обсъждат възрастовата разлика между мама и тате", искрена е младата красавица.

В момента Карис все още е в гимназия и сериозно обмисля това, което би искала да направи в бъдеще. Момичето признава, че майка й е пример за подражание и лична икона за стил.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 18 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 15 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.