Следва

Дизайн за вдъхновение: Стокхолмски сюрреализъм

Анистън за разделите, бездетието & още нещо

There she goes...

Celebrities преди 5 години

Дженифър Анистън краси страниците на септемврийското издание InStyle.


49-годишната актриса съблазнява в творения на модни къщи като Michael Kors, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Armani, Givenchy и Louis Vuitton за editorial, в който освен убийствен фигура, разкрива и доста лични неща за живота си.
"Нещата, които се пишат за мен са пълна лудост. Има заблуди като: "Дженифър не може да запази мъж" и "Джен отказва да има бебе, защото е егоист и посветена на кариерата", или че съм тъжна и сърцето ми е разбито. На първо място, с цялото си уважение, сърцето ми не е нарушено. И второ, това са небрежни предположения. никой не знае какво се случва зад затворените врати. Никой не мисли колко трудно може да бъде за мен и партньора ми. Те не знаят какво съм преживяла, медицински или емоционално. Налице е натиск за жените да бъдат майки, а ако не са, тогава те се считат за повредени стоки. Може би целта ми на тази планета не е да създавам живот. Може би имам други неща да правя?", споделя холивудската звезда, която в момента снима новия си филм "Murder Mystery".

Очевидно Джен се опитва да намекне културно, че раздялата с Джъстин Теру не е разбила сърцето й, а също така, че бездетието й се дължи на медицински причини.


В момента, светските медии упорито твърдят, че 49-годишната актриса има нова връзка, а мъжът до нея е богаташът Сергей Брин. Анистън, обаче, категорично отказва да говори за личните си отношения.

"През по-голямата част от времето мога да седя и да се смея на всички нелепи заглавия, защото те стават все по-абсурдни, но избирам да се съсредоточа върху работата, приятелите си, моите домашни любимци и как да направя този свят по-добър", добавя в искреното си интервю за светското списание Дженифър Анистън.

More from View Sofia

Алтернатива на лекарството – как да излекуваме грипа, без да ходим в аптеката

Health преди 1 година

След двугодишна пауза, първите месеци на годината отново са времето, което се превърна официално в сезона на грипа. И без значение дали вече сме го срещнали или стратегически се опитваме да избегнем, е добре да знаем, че не винаги лекарствата са решение, особено когато говорим за вирус. Много хора обаче не правят разлика между настинка и грип и са склонни да започнат с лекарствата при лека болка в гърлото или малко хрема.

More Celebrities