Следва

Стани част от първата онлайн академия за влогъри!

New in: Givenchy феерия

Летни вдъхновения и нови нюанси от Givenchy...

Face преди 5 години

Август. Следобедът на годината. Този следобед, който е толкова топъл и мързелив, че имаш нужда от нещо достатъчно свежо, за да те събуди и зареди.

Този август дължим глътката свеж въздух на Givenchy и новите продукти, които пускат на пазара. Те определено са достатъчни, за да изгонят летаргията и да внесат така нужната доза вдъхновение за живот. А ето и подробен списък на нещата, с които ще “творим” през остатъка на лятото:

Le Rouge Liquide


Le Rouge Liquide може и да изглежда като традиционно червило, но всъщност има повече от една изненада: хибридна текстура, иновативен апликатор и безпрецедентна техника за нанасяне. Вместо традиционния стик, на показ са пенообразен апликатор и коренно различна формула, съдържаща специални пигменти и единствена по рода си течна текстура. Под луксозната Givenchy опаковка, с която сме свикнали марката да ни глези, се крие специален механизъм. Отворете, завъртете, за да излезе точното количество от формулата, след което нанесете като червило.

Rouge Interdit Marbre 

Givenchy добавят два нови и изключително интересни нюанса към гамата на Rouge Interdit. В двата нюанса, носещи имената Rose Révélateur и Rouge Révélateur, се прокрадва деликатен ефект на черен мрамор, който придава дълбочина на цвета, а дълготрайните, блестящи пигменти правят червилата подходящи за всеки повод.

Тeint Couture Radiant Drop и Теint Couture Shimmer Powder

Благодарение на флуидната и компактна текстура, Teint Couture Radiant Drop и Teint Couture Shimmer Powder са новите красиви и практични Must Have хайлайт продукти, създадени специално от Nicolas Degennes. Мултуфункционалните Teint Couture Radiant Drop имат силата да озарят лицето ви, докато Teint Couture Shimmer Powder придава блестящ завършек. В съчетание с фон дьо тен като Matissime Velvet, всяка жена може да постигне уникално кадифено озаряване.

Tip: За свеж, естествен ефект смесете няколко капки с малко от дневния ви крем или фон дьо ден, после нанесете по цялото си лице с пръсти или четка.

Теint Couture Radiant Drop е наличен в два универсални нюанса: нежно розово и фино златно. Тeint Couture Shimmer powder също се предлага в розово и злантно, като розовият нюанс е предназначен за светли тонове на кожата за озаряване на тена, докато златният придава слънчев блясък на тези с по-тъмен тен.

Le Rouge Perfecto Shade Extension

От Givenchy добавят три нови нюанса, допълващи best seller-a Le Rouge Perfecto. Ултра хидратиращия балсам, придава обем и подсилва цвета на устните. Неговата 3 в 1 формула съчетава хидратация, грижа за устните и натурален цвят. Иновативните съставки незабавно придават обем на устните, докато нежната текстура, обогатена с екстракт от шеа, предлага хидратация и комфорт. Еозинът, съдържащ се във формулата се свързва с pH на устните, придаващ натурален и персонализиран нюанс.
Трите нови цвята са нюанси на розовото:

No.2 Intense Pink: Розово, придаващо ултра интензивен резултат.

No.3 Sparkling Pink: Прасковено примесено със сребристи перлени частици, придаващи "party glow" завършек.

No.4 Blue Pink: Лилаво, посиппано с перлени частици, за "disco ball" ефект върху устните
Обвити в иконичната опаковка от розава кожа, новите нюанси на Rouge Perfecto са must-haves за свеж и натурален вид.

More Face