Следва

It shopping list: Hear me ROAR

Да или Не: Сестрите Кардашян в кампанията на Calvin Klein

KJ for CK...
 

All fashion преди 5 години

Зимната кампания на Calvin Klein с участието на Кардашян-Дженър семейството провокира силно публиката, защото точно тогава феновете отчаяно се опитваха да разберат Кайли бременна ли е или не, а тя упорито криеше коремчето си.


Кадър от зимната кампания


Ето, че американската марка предложи на почитателите си нова кампания #MyCalvins, в която главни действащи лица са Ким, Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли.



Този път, за щастие, няма да ни се налага да играем на детективи - във фотосесията няма скрити тайни, въпреки че все още има бременна героиня - Клоуи Кардашян.

Снимките на кампанията за Calvin Klein се случиха през март тази година, като този път локацията е сред природата. Сестрите позират насред симпатична гора, а идеята на цялата фотосесия е усещане за релакс и отдих.



Кортни, Клоуи и Ким се появяват в новото бельо на марката от колекцията на Monogram, Кайли, която е родила едва три месеца преди фотосесията, в тъмносин джинси и деним риза. А, Кендъл Дженър, като истински модел, успява да покаже няколко образа.





В допълнение към снимките, част от кампанията представлява видеоклип, стилизиран като заснет на домашна филмова камера, който би трябвало да спомогне за по-доброто изразяване на основната идея на #MyCalvins за значението на семейството в нашия живот.










Палци горе за готиното бельо на CK, както и за целия уют зад идеята със семейството, но честно да си признаем ни писна да гледаме сестрите Кардашян-Дженър all over.

Вие? Споделяте ли нашето мнение или не съвсем? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Писна ли ви от клана Кардашян-Дженър навсякъде?

More All fashion