Следва

Уличният стил на звездите: Кралицата на черното Виктория

Win it: Sephora Mini dream pack!

Разбрахте вече, фенове сме на Mini продуктите!  #MiniMania

All About Life преди 5 години

Показахме ви любимите ни малки глезотии от Sephora за фитнеса, плажа, партито и офисa & now we some got good news for you! Селектирахме фаворитите на всяка от нас от всеки Mini сет и създадохме Mini pack-а за ВАС!



Чудесна комбинация от малки другарчета, които ще бъдат подарък за един късметлия, участвал в играта!

Условието е: лесно!
Тагнете трима приятели под специалния ни пост във faceboок и instagram (като за целта трябва да следвате инстапрофила на @viewsofia и да сте харесали страницата ни във Фейсбук) с предстоящото или мечтано такова място, на което ще/или искаш да отидеш с тях, и разбира се, новия ти Mini pack!

От днес (03.08), та чааак до 10 август ще събираме и четем вашите отговори, а на 10 август на случаен принцип ще бъде изтеглен и Победителят!

Упех & let the journey begin!


/Околоочен крем Tony Moly - в удобна опаковка под формата на стик, както и страшно сладък панда дизайн, формулата на крема мигновено спомага за дренажа на подпухналите очи, като едновременно с това хидратира и освежава деликатната зона.

Крем Egyptian Magic - универсалният крем идва на помощ при почти всяка една критична ситуация, затова и не се разделяме с него.

Червило Sephora Collection - избираме го отново в лилавата гама, но този път наситен в оттенък на вино, за да получим едновременно контраст и забележителна хармония между тоновете на ноктите и устните.

Invisibobble POWER - Комплект ластици за коса, които променят цвета си под слънчевите лъчи. Не искаме да имаме разлика от собсвената ни коса, нали?

Sephora Collection - Mini cleansing wipes: Освен че премахват грима, са перфектната доза ексфолиант, необходима на плажа. Подходящи за всеки тип кожа.

Серум за обем Too Faced Lip Injection - под формата на безцветен гланц, формулата на Too Faced осигурява забележителен обем, доближаващ се визуално до ефекта на филърите за устни.

Лак за нокти Sephora - с наситен сочен тон на фуксия и покритие, осигуряващо безупречен блясък до пет дни, лакът за нокти се нарежда гордо сред отряда парти отговорници./

More All About Life