Следва

Win it: UDAYA Live Fest 2018 TICKETS!

Месец след раждането: Кандис изглежа зашеметяващо

Real Life Talking...

Celebrities преди 5 години

УАУ! Само това можем да кажем след като видяхме снимките на Канидс Суанпуул на плажа!

Едва преди месец и малко красавицата стана майка за втори път, а ето че вече е в топ форма.



Атрактивната 29-годишна южноафриканка се радва на слънчевите целувки в Бразилия и наистина изглежда повече от зашеметяващо, въпреки че преди дни почитатели осъдиха снимките й от плажа.





Кадри на Кандис по бикини се появиха онлайн три седмици след раждането на втория й син Ариел, като критици побързаха да осъдят тялото на звездата. Но в Instagram тя отговори: "Това съм аз 12 дни след раждането на сина ми. Ако имате нещо лошо да кажете ... проверете себе си. Хората могат да бъдат жестоки един към друг. В днешно време стандартите за красота понякога са невъзможни за жените. Не се срамувам да покажа моето постродилно коремче, напротив, горда съм с него .... носех сина ми 9 месеца в него, смятам, че заслужавам правото да имам малко коремче, без значение, че съм модел. И ние сме нормални хора, така че позволете ми да се наслаждавам на почивката си на плажа."


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 20 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.