Следва

Ново лого, нова монограма: Тиши променя тотално Burberry

Fendi + Fila = В.Н.Л.

Влюбени сме...

All fashion преди 5 години

След жестоката колаборация между Louis Vuitton и Supreme и от Fendi ни дават заявка, че го могат!


Fanny pack с монограмите на модната къща на Лагерфелд в комбо с ретро логото на спортния гигант. Жестоко попадение, а? За създаването на колекцията между Fendi и Fila е поканен художникът Райли, който е дал най-доброто от себе си, за да комбинира по възможно най-готиния начин отличителните знаци на двете къщи.

Супер готината чантичка за кръст, изработена от телешка кожа, струва 1190 долара и вече е възможна за предварителна поръчка на уебсайта на Fendi.


More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 1 ден

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично. 

Giorgio Armani Menswear Spring/Summer 2025

All fashion преди 1 ден

В мъжката колекция Пролет/Лято 2025 Джорджо Армани остава верен на себе си, като също така поставя едва забележима граница между предишното шоу на другата си линия - Emporio Armani. От нея настоящото шоу краде спокойните силуети, ризите с драматични изрезки и почти шалвари, пъхнати в груби ботуши.