Следва

Вече няма как да го скрие: Ирина ще става мама ПАК!

След 9 години: Хейдън и Кличко се разделиха!

It's over...

Celebrities преди 5 години

През уикенда 28-годишната Хейдън Пенетиър и 41-годишният Владимир Кличко признаха официално, че се разделят.


Американската актриса и украинският боксьор, които бяха заедно през последните девет години, сложиха край на отношенията си поради неизвестна причина.

"В момента Хейдън не е обвързана. Тя и Владимир споделят отговорностите при възпитанието на дъщеря си. Кая прекарва по-голямата част от времето си заедно с баща си и роднините във Флорида и Европа. И Хейдън, и Владимир са все още важна част от живота на другия", издава близък източник на двойката.



Пенетиър и Кличко започнаха да се срещат през 2009 година,
а през 2013 -та обявиха годежа си, но сватба така и не вдигнаха. В многобройни интервюта актрисата е споделяла, че двамата не искат да избързват с нещата. Независимо от това, двойката има обща дъщеря Кая Евдокия, която ще навърши 4-ри през декември тази година.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.