SUR(REAL)RENDER: Нереален като самия Войн де Войн

SUR(REAL)RENDER: Нереален като самия Войн де Войн

SARIEV Contemporary, Пловдив има удоволствието да представи пърформанс и изложба SUR(REAL)RENDER на автора представляван от галерията, Войн де Войн...

Обичаме да говорим за любов, за изкуство и за неразривното цяло, което в действиетлност образуват любовта и изкуството. Такова неразривно цяло, комбинация от нечовешки талант за себеизразяване, изкуство, сякаш бликащо от вените, и любов към живота, към изкуството и към правенето на изкуство е Войн де Войн - творецът, към когото се обръщаме днес по повод последния му проект SUR(REAL)RENDER. Voin de Voin не е артистичен псевдоним, или поне не точно, но определено носи част от харизмата, която идва по рождение. Визуален и пърформанс артист, по принцип разтегливо понятие, в неговия случай е начин да изрази себе си, в който спазва едно просто правило - да не се повтаря. А помните ли, когато с Войн си говоихме за любов, любови и любовта as a whole? Припомнянето е силно препоръчително! 

Някъде измежду хилядите ангажименти, пътувания и усилената подготовка около SUR(REAL)RENDER, хващаме Войн за няколко кратки, но пък оставящи материал за дълги размисли, въпроси:

V.S.: Пътят е...
V.V.:
 ...perplexed (oбъркан)

V.S.: Поемаме по него като...
V.V.:
 ...войни

V.S.: Не разпознаваш знаците когато…
V.V.:
 ...спиш

V.S.: Истинското...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.