Следва

We love: Мадона за Vogue Italia

Усмивки от старите ленти: Идилия в черно и бяло

Галерия № 3

Celebrities преди 5 години

 

Понеделниците не са чак толкова лоши, май зависи от нагласата, а предшестващия ги уикенд. Нашият мирише на море. Даже си носим пясък в чантите. А и 30-те градуса в столицата подпомагат да не изпадаме в депресия, че не сме на плажа.

 

След увода ни под формата на излияние, в което споделяме мъките и отбелязваме фактите, преминаваме към съществената част, а именно кадрите, които виждате по-горе. Миналата седмица стартирахме с една поредица снимки, които озаглавихме с звучното име "Усмивки от старите ленти" и им даваме тематично подзаглавие. Днес продължаваме с галерия №3. Отново е пълна с черно-бели фотографии точно както № 1, но е с 2 по-малко - от 16 на 14. Припомняме тези от миналата седмица тук и тук.

Сред кадрите се натъкваме и на снимки от сватбата на Барак и Мишел Обама, случайна снимка с доза романтика от едно бракоразводно дело от 1948 г. и бутилка кола от 1880 г. със съдържание на забранени субстанции. А и Марк Твен е някъде там, с кучето си. Всичко това и още 10 снимки в галерията горе. >>>

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.