Следва

Джесика Ланг се завръща в осмия сезон на American Horror Story

California Here We Come: Ориндж Каунти 15 години след началото

Welcome to the O.C. bitch...

Movies & TV преди 5 години

Официалната световна премиера на The O.C. ("Кварталът на богатите") се състои на 5 август преди точно 15 години. Лично аз бях на крехката 6-годишна възраст, но това по никакъв начин не ми пречеше да си въобразявам, че съм проторип на Самър Робъртс, а тогавашният ми обект на желания - вдъхновението зад образа на Сет Коен (и той беше на 6г.) Несъмнено животът на шест си беше по-лесен: ходехме с коси, (не)прилежно прибрани в две неравномерни опашки, имахме тишърти с Barbie, да излизаме с джапанки навън беше дори готино, а еквивалентът на сегашните смартфони бяха драматичните флип телефони (тези с капачетата), облепени с камъчета.

Ако не си спомянте, като един истински O.C. фен ви припомням - през 2003-та Мариса Купър и Самър Робъртс бяха истинските модни икони - нещо като Кендал Дженър и Джиджи Хадид, но в гимназията. Повечето аутфити на Кууп и Самър към момента намираме за абсурдни, но в гардероба на Мариса (като една истинска кралица на гимназията), все пак намираме за какво да се хванем и днес и с чиста съвест да наречем тренд.

В галерията горе>>> е всичко необходимо, за да бъдете една съвременна Мариса Купър (-съвети как да намерите любовта на живота си на петнайсет!!!)

More Movies & TV