Следва

Trend Report: We're MAD for SATIN!

Тези плажни + Дейвид Хокни = Абсолютното идеално!

Минималистичният модел пантофки дело на Rosbalet (марка с руски корени и френски привкус) са част от новата колкция на лейбъла!

All fashion преди 5 години

Излизайки от "архитектурната" си и авангардна стилистика те създават равни обувки - идеални за почивка на плажа!



Творческият директор на Rosbalet, Сергей Козирев намира вдъхновение в серията работи "Басейн" от британския художник Дейвид Хокни. Оттук произлиза стилистиката и съответната цветова гама: бяло, лимон, червено, червено.







Фокусът на колекцията са чехли с различни текстури, украсени с изчистена панделка, в деним, кожа, коприна и зебло. Идеални за "разходка с лодка", както през деня, така и за вечерта! 



Определено със своето изчистено решение (визираме ниската подметка), подобно на творчеството на великия Хокни, Rosbalet успяват дa ни припознаят в колекцията си и да ни пренесат на някой басейн с чаша коктейл в ръка. 

Обувките ще се появят на пазара през октомври - идеален повод да удължим лятото и да планираме следваща ваканция с един нов чифт чехли в куфара, разбира се.

So, we stay TUNED!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.