Следва

Дизайн за вдъхновение: 20-те любими филмови сета

Да или Не: Селин Дион в бароков Dolce & Gabbana?

party girl look...

Celebrities преди 5 години

Ясно е, че Селин Дион с всеки изминал ден се превръща в модна икона. Певицата не спира да промотира висшата мода, носейки и показвайки я навсякъде.

Последно Селин сподели с почитателите си в Instagram убийствен кадър. На снимката Дион е облечена в блестящ костюм на Dolce & Gabbana и заедно със златните си чепици, влиза тотално във визията на party girl.

Ако се чудите, компания на бароковия костюм на италианската къща правят риза на Redemption и обувки на висок ток на Balenciaga.

Ние направо крещим: SLAY!, защото С.Д. в тази си визия на D&G е ултра, мега, гига яка... а вие какво мислите? Отговорите ги чакаме в анкетата долу>>>


Анкета

Тича ли й на Селин бароковият D&G?

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 17 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.