Следва

Софийски потайности - "6-ти септември"

Софийски потайности - Иван Денкоoглу

Нашият избор за Софийски потайности тази седмица се падна на осмата пряка на Витошка, след учудващо...

All About Life преди 16 години

Нашият избор за Софийски потайности тази седмица се падна на пряка на Витошка, след учудващо паркиране в понеделник сутрин.
Първа спирка Тифани. Намира се на номер 12-14 за ранния час на деня притъмнената барокова обстановка е съвсем подходяща, ако се нуждаеш от кратко уединение в пика на работния ден. Клубът е в пълен блясък вечер.





Sushi Bar на номер 18 е притегателна сила за любителите на японска кухня. Мястото е малко и създадено с внимание към всеки черен или бял детайл.
Ранообразните суши вариации ще намериш готови от 10.30 -23.30 ч. с кетъринг опции през целия ден.





През Борис и отсреща не пропускаме aутлета на Hot Spot. Разноцветни джапанки Havaianas ни посрещaт  при входа. Нещата от миналите колекции Fornarina, Gas, Clarks и  Gola са тук. С малко повече късмет можеш да попаднеш на класически T-shirt, добър модел бели кецове Fornarina или дънки Gas в твоя размер на безобидни sale цени.

Новите модели на Diesel откриваме на номер 30. В бутика са и обувките на етикетa за нещастие на месечния ни бюджет.





На номер 28 отскоро е и Samson Gold & Diamond Jewellery до клуб Life House. ”Samson Gold е за хора с идея и отношение към стопроцентова ръчна изработка на бижутата, които носят”, ни насочиха консултантите в бутика.

На отсрещния ъгъл Денкооглу продължава с интересен строеж на хотел “ Le Fleur” , името му не е загадка още с поглед върху артистичната цветна фасадата. Според идеята на дизайнерите цветята са навсякъде и във вътрешните решения на хотела.

Рая на интериорния гений Senza, е на номер 34. Посреща ни безапелативно червено канапе на B&B Italia. Ако те блазни идеата да си единствен и неповторим в решението на дома, отбий се. Senza изненадва всеки път и те настройва на вълна домашни преустройства. С лампа, стол или просто един различен рафт за книги.








Следващите стотина метра от Денкооглу са за него и за теб. И докато той избира в Energie и в безкомпромисния VAYK, ти със сигурност ще се чувстваш по-добре отсреща, сред обувките от Mandarin или колекцията очила на Leonardo Optics.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.